Üyelik Başvurusu Gönüllü Ol

Online Bağış Online Bağış Dosya Arşivi Dosya Arşivi
2023 AGD Ajandası Çıktı

Tarih 02.01.2023 Okuma Süresi Okuma süresi 54sn

2023 AGD Ajandası Çıktı

2023 AGD Ajandası Çıktı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İstanbul Şubesi'nin her sene hazırladığı konsept ajandalar, bu sene de "Endülüs" teması ile raflardaki yerini alıyor. 

Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi'nin uzun yıllardır hazırlamakta olduğu senelik ajandalar her yıl belirli bir konsept ile kullanıcıları ile buluşturuluyor. 2023 yılı için hazırlanmış olan ajandalarda konsept olarak "Endülüs İslam Medeniyeti" belirlenmiş durumda. 


Ajanda kapağında Endülüs İslam medeniyetinin önemli sembollerinden biri olarak kabul edilen Kurtuba Camii kabartma olarak yer alıyor. Giriş kısmında Kurtuba Camii hakkında bilgilendirici bir metnin yer aldığı ajandada, Endülüs İslam Medeniyeti, Endülüs tarihi, Endülüs mimarisi, İspanyol işgali ve Moriskolar hakkındaki makaleler ile ajanda kullanıcılarına doyurucu bilgiler sunuluyor. 


Ajandanın açılışında ise Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın "Cihat; hakkı, iyiliği, adaleti hakim kılmak için takatinin sonuna kadar gayret göstermektir." sözü kullanıcıları karşılıyor.


Daha önceki yıllarda ise sırasıyla Ayasofya, Kudüs, Müslüman Bilim Adamları ve Doğu Türkistan temaları ile hazırlanan ajandalar sahipleri ile buluşturulmuştu.

AGD TV

AGD TV’nin son videolarını izleyin

SOSYAL MEDYA

Bizi Takip Et

Yukarı Çık